Alexander Tsiaras: Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

2022. március 17., csütörtök

Nem használt, de minden oldalon egy domborulat látható a fényben.  Ennek ellenére csodálatosan látványos és informatív kötet.
Ez a könyv rendkívüli, mindezidáig szokatlan tanulmányozása a kisbaba fejlődésének.  A fejezeteket olvasva, melyek a heteket összekapcsolva a hónapokkal mindvégig nyomon követik a terhesség egyes fejlődési fázisait, lehetőségünk nyílik más szempontból is megvitatni, vizsgálni, szemlélni azokat a dolgokat, melyek felett korábban átsiklott figyelmünk vagy ezidáig nem vettünk róluk tudomást.
A várandósság mérföldköveit most először követhetjük nyomon: a fogantatást, a szervek kialakulását, a kicsi szív első dobbanását, a szemszín és az apró ujjak kialakulását, a lábak és kezek első megmozdulását...
A kismama 9 hónapon át folyamatosan, napról- napra (oldalról- oldalra) nyomon követheti a baba fejlődését a fogantatástól egészen a világra jövetelig, megtudhatja, mi történik éppen a terhessége adott napján.
A gyermek fejlődése, növekedése az anyaméhben – annak minden szépsége és csodája itt van ezeken a felejthetetlen képeken, amiket a képi megjelenítés technológiájának forradalmi újításai képesek a szemünk elé tárni.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-03-17 23:50 .

0 megjegyzés: