DESIGUAL ÚJ ÓRIÁS MADARAS-VIRÁGOS SÁL A DESIGUAL GYÖNYÖRŰ KOLLEKCIÓJÁBÓL AZONNAL ! / 66 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

2022. január 27., csütörtök

Köszöntelek az aukciómon ! MINDEN TERMÉKEMET VATERA FOXPOST-TAL IS KÜLDÖM VAGY MPL FUTÁRRAL IS POSTÁZOM VAGY EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG OPCIÓ IS VÁLASZTHATÓ !
Az aukció tárgya a képeken látható , NŐI DESIGUAL BIRD FLOWER NÉGYSZÖGLETES ÚJ GYÖNYÖRŰ MADARAS-VIRÁGOS ÓRIÁS SÁL VAGY KENDŐ A DESIGUAL MÁRKA GYÖNYÖRŰ DARABJA  AZONNALI POSTÁZÁSSAL !  
Egy nagyon szép DESIGUAL kiegészítő a kedvenc Spanyol márka  különleges gyönyörű darabja színes művészien kidolgozott csendélet virág és madár grafikáival fekete hátérrel türkizkékkel díszítve könnyű pihe puha anyagból fantasztikus színvilággal !
FRISSÍTSD FEL A RUHATÁRADAT EGY KÖNNYŰ GYÖNYÖRŰ MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ DESIGUAL ÓRIÁS SÁLLAL !
Mérete : 120x120 cm. Anyaga : 100% poliészter 
Az itt leírtakon kívűl kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök !
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldalamon leírtakat elfogadja , KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL EXKLUZÍV NŐI TERMÉKEKET BEVEZETŐ ÁRON ! KÉSZLETRŐL EGÉSZ NAPOS SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGGEL IS : )) 
Örülök, hogy itt jártál bízom benne lesz szerencsénk máskor is : ))


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-28 03:11 .

0 megjegyzés: