Medvecukor Kalandra fel! - Jelenlegi ára: 1 691 Ft

2021. november 29., hétfő


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1851620
Medvecukor Kalandra fel!
A mesegyűjtemény a kisiskolások számára kínál élvezetes, fordulatos és izgalmas történeteket, amelyeket a kis barnamackó figurája szervez egységbe, és hoz közel a gyermekekhez. Medvecukor, akinek alakját a szerző kisfia, Dániel ihlette, olyan kalandokat él át, melyek a maguk egyszerűségében segítenek rávilágítani a matematika és természetismeret kapcsolatára, lehetőséget biztosítanak az ok-okozati összefüggések feltárására, logikus következtetések levonására, ugyanakkor jó kiindulópontot képeznek a személyiségfejlesztés vagy erkölcstan keretében végzett érzelmi intelligencia fejlesztéséhez is. Molnár-Kovács Emese meséi iskolai segédanyagként is felhasználhatóak az I. osztályos matematika és környezetismeret, valamint személyiségfejlesztés integrált feldolgozásához.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 691 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 08:25 .

0 megjegyzés: