Lego DUPLO 10887 Kreatív Szórakozás 120 db-os Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 12 480 Ft

2021. szeptember 27., hétfő

Lego DUPLO 10887 Kreatív Szórakozás (Crative Fun 120pcs),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!   DUPLO  témában kiadott legókészlet,  gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
A doboz mérete 38x26x14 cm, amely magában rejt 120db legóelemet amik magukban foglalnak egy figurát is a kismadáron kívűl.
Mint mindegyik  DUPLO  készlet, úgy ez is fejleszti a gyerekek képességeit, az alábbiak szerint:  
- Elősegíti a kéz és az ujjak finom, ún. "motorikus" működésének fejlődését 
- Az üde, friss és élénk színek erősítik a látást és annak élességét 
- A kockák szinte korlátlan variálhatósága a kreativitást és a képzelőerőt fejlesztik 
- A különböző méretű és formájú elemek összeilleszthetősége, a szem és a kéz koordinációját segítik  
 Az összes  DUPLO  kocka, részegység és figura úgy van kialakítva, hogy nincsenek rajtuk élek, sarkok, hegyes részek, ill, kimondottan nagyobb méretűek, így akár felügyelet nélkül is játszhatnak vele a Család legkissebb tagjai.
A gyári ajánlás 18 hónapos kortól javasolja, de természetesen a Szülők belátása szerint, fejlettségi szinttől függően, hamarabb is odaadható a gyerekenek. Mivel teljesen új és bontatlan a csomagolás, tisztítás nélkül is azonnal játékra fogható.
 
   Építsd hozzá a többi legódhoz, hogy még nagyobb és mozgalmasabb legyen a városi nyüzsgés a szobád padlóján! Ehhez segít még a kínálatomban lévő többi  DUPLO  készlet,  válogass azok közül is!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 12 480 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 01:55 .

0 megjegyzés: