ÉRINTŐS Fényerőszabályzó Dimmer pl LED szalag-hoz - Jelenlegi ára: 2 250 Ft

2021. április 28., szerda


ÉRINTŐS Fényerőszabályozó ( Dimmer ) pl LED szalaghoz 12V - 24V
RAKTÁRON VAN, tehát nincs több hetes várakozási idő!
Nálam legálisan vásárolhat, az adásvételről nyugtát kap, vagy akár számlát is kérhet!
Ez a kis modul lehetővé teszi hogy a LED-szalagunkon a fényerőt tetszőlegesre állítsuk be (0-100%), "ujjal érintős" szabályozással. Egyszerűen csak be kell iktatni a "körbe" sorosan ezt a modult, és onnantól kezdve egy érintéssel tudjuk megoldani a LED-szalag kikapcsolását és bekapcsolását egy előre beállított fényerőre.
Működés leírása:
- KIkapcsolt LED-szalag mellett ujjunkat a karika közepéhez érintve a LED-szalag bekapcsol, úgy hogy fényereje a legutóbb beállított fényerőre áll be, fade-in jelleggel, vagyis folyamatos és egyenletes fényerőnövekedéssel. Tehát nem rögtön bekapcsol, hanem kb 2 másodperces folyamatos fényesedéssel (*)
- BEkapcsolt LED-szalag mellett ujjunkat a karika közepéhez érintve a LED-szalag kikapcsol, úgy hogy fényereje nullára áll be, fade-out jelleggel, vagyis folyamatos és egyenletes fényerőcsökkenéssel. Tehát nem rögtön kikapcsol, hanem kb 2 másodperces folyamatos halványodással (*)
- Világítási fényerő beállítása: ujjunkat folyamatosan a karika közepéhez érintve a fényerő felfelé vagy lefelé változik. Akkor kell elvenni ujjunkat a karikáról amikor a kívánt fényerő előállt. Innentől kezdve ez lesz a beállított fényerő érték, tehát amire a LED-szalag minden egyes érintéskor beáll a "rövid érintés" eredményeképp (mindaddig amíg újra nem kalibráljuk így a fényerőt)
(*) amennyiben nem maximális fényerő van beállítva, úgy a fade-in/out folyamat hossza értelemszerűen rövidebb lesz mint 2mp, pl egy nagyon kis fényerő szinte azonnal az érintés után beáll.
Csak egyszínű LED-szalagokhoz használható, mivel csak 2 bekötési pontja van.
Tápfeszültség: 12V - 24V
(A LED szalag-ra is az a feszültség fog menni ami a Dimmer bemenetére, tehát pl 12V-os LED-szalag esetében csak 12V-ot adjunk a  Dimmer-nek is, ne többet mint ami a LED-szalagra mehet)
Maximális áram: 8A
Mérete: 89 x 59 x 35 mm
Működési hőmérséklet: -20.. +60?
Hirdetéseim között további LED-es termékeket (LED-szalag, LED-es égő, stb.. ) illetve LED-es kiegészítőket (Tápegység, csatlakozó, stb.. ) találhat: IDE KATTINTVA
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Westend) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután) vehető át

Jelenlegi ára: 2 250 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 17:18 .

0 megjegyzés: