Autósülés-gyerekülés - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

2021. február 27., szombat

Eladó ez a kitűnő állapotban lévő, használt  Concord I-size 0-18 kg autósülés(isofixes).
A Concord Ultimax I-Size autósülést azoknak ajánljuk, akik egy igazán praktikus és biztonságos kialakítású autósülést keresnek.
 
Újszülött kortól, a 18 kg-os súlyhatár eléréséig használhatjátok ezt az ülést, azaz körülbelül 4 éves korig. Az Ultimax I-Size, ISOFIX csatlakozói révén tökéletes biztonságot és természetesen kényelmet is nyújt a kicsinek. Különlegessége, hogy az ISOFIX talpra menetiránynak háttal és azzal megegyezően is bekötheted babádat, így tökéletes biztonságban és kényelemben lesz a picur. Fejtámlája állítható magasságú, hogy a gyermek méretéhez lehessen igazítani. A teleszkópos ISOFIX csatlakozóknak köszönhetően könnyedén és biztonságosan tudjátok rögzíteni az ülést az autóba. Elfordulásgátló szerkezettel rendelkezik (támasztó láb), és színjelzéssel mutatja a megfelelő bekötést, így minimalizálja a hibákból eredő sérüléseket.
 
Jellemzői:
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- 40-105 cm között használható autósülés (0-18kg)
- Megfelel az európai I-Size szabványnak, gyermek magassága alapján kategorizált autósülés
- Újszülött kortól körülbelül 4 éves korig használható
- Design díjjal is kitüntetett autósülés
- 5 pontos biztonsági öv, széles pántokkal, puha párnázottsággal
- Egyszerűen be- és kiköthető a baba
- Központi állíthatóság, szülőbarát
- Fejpárnája 6 magasságba állítható, a biztonsági öv ezzel együtt növekszik
- Maximális biztonság, könnyű alumínium szerkezet
- Kiemelkedő oldalsó védelem
- Fixálható támasztó láb, piros és zöld jelzéssel a helyes használathoz - Támasztóláb magassága állítható, megfelelő pozíció kialakításához
- Puha, párnázott ülőfelület
- ISOFIX bekötési rendszer, könnyen állítható az elől található gomb segítségével
- Alaptalppal köthető be ISOFIX-esen, amelyen az ülés megfordítható menetirány szerinti és annak háttal történő utazáshoz
- Menetiránynak háttal beköthető autósülés
- Szűkítőbetét a kisebb babák számára, amely eltávolítható, ha már nincs rá szükség
- Két oldalon piros/zöld jelzés a helyes ISOFIX-es rögzítéshez
- Huzata levehető, mosható
- 100%-ban biztonságos anyagok felhasználásával készült
 
Mérete:
- 66cm x 44cm x 66 cm
 
Súlya:
- 15kg
 
Tartozékai:
- Szűkítőbetét
- Biztonsági öv
- Vállpárna
- Alaptalp támasztólábbal
 
Bekötése:
- 0-13 kg-ig az ISOFIX alaplapra menetiránynak háttal rögzítheted az autósülést, míg 9-18 kg között már menetiránnyal megegyezően helyezheted be az autósülést
- A gyermeket az ülés 5 pontos belső biztonsági övével kötheted be
Protektor:
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Központi övfeszítő:
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Belső ülésszűkítő:
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
5 pontos öv:
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Állítható fejtámla:
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
Megfordítható:
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 06:00 .

0 megjegyzés: