AIWA F220 DECK AMI MEGRENDÍTETTE A ZENEHALLGATÁS KORSZAKÁT! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

2021. január 27., szerda

AIWA F220 DECK AMI MEGRENDÍTETTE A ZENEHALLGATÁS KORSZAKÁT! MEGJELENÉSEKOR VAZ AIWA RENDKIVÜL EGY MEGHATÁROZOTT HELYRE SOROLTA MAGÁT, MELYRE MINDENKI EMLÉKSZIK A KOROSZTÁLYBÓL! A FIATALAOKNAK MEG AZ ÖREG ELMONDTA MILYEN FARANKÓ GÉPEK VOLTAK EZEK! ENNEK SAJNOS APRÓ HIBÁI VANNAK KORÁBÓL EREDŐEN, DE EZ NEM BEFOLYÁSOLJA EGYÁLTALÁN HASZNÁLHATÓSÁGÁT! SZÉPEN VESZ FEL , JÁTSZIK LE! LÁSD VIDEÓN A PICI HIBÁIT ! HOZZÁÉRTŐNEK SEMMISÉG A JAVÍTÁSA IS. A FIÓK PORMENTESÍTVE FEJEK GÖRGÓ MEGTISZTÍTVA KÉP KÉSZÍTÉS UTÁN! A FEJ VALAMI OKNÁL FOGVA CSERÉLTÉK, DE MINT VIDEÓN IS LÁTHATÓ JÓ A FELVÉTEL - LEJÁTSSZÁS!
A HANGJA MÉG MA IS MEGLEPŐEN KIMAGASLÓ! A FÓLIÁT ÉN SZEDTEM LE RÓLA ANNYIRA MEGVÍGYÁZOTT DARAB! TELJESEN KARCMENTES ÁLLAPOTBAN VAN!
Specifications
Type: 2-head, single compact cassette deck
Track System: 4-track, 2-channel stereo
Tape Speed: 4. 8 cm/s
Heads: 1 x playback/record, 1 x erase
Motor: DC servo
Tape Type: type I, CrO2, Metal
Noise Reduction: B, C
Frequency Response: 20Hz to 18kHz  (Metal tape)
Signal to Noise Ratio: 78dB  (dolby C)
Wow and Flutter: 0. 038%
Input: 50mV (line), 0. 3mV (mic)
Output: 0. 41V (line)
Dimensions: 420 x 110 x 280mm
Kedves  Vásárlóim!
VÁLTOZTAK AZ MPL ÁRAK! 10kg ig 2790-Ft !
HA VAN KÖZELEDBEN Pick-pack pont azzal kalkulálj- 1490-Ft ! Max 20 kg / csomag!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !  
- E-mailban is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik !  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.  .   
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 14:53 .

0 megjegyzés: