SLT-978 BRUSHLESS LIGHT - Jelenlegi ára: 564 990 Ft

2020. november 27., péntek

SIRIUS mennyezetbe építhető elszívók telepítési videó: Mi az a Google Home? A Google Home egy élő beszéddel irányítható, internetkapcsolattal rendelkező eszköz, ami hangszóró is egyben, tehát zenét játszik le, irányítja a vele összekapcsolt eszközöket, és válaszol a kérdéseinkre. Google Asszisztens kiterjesztése és továbbfejlesztése átveszi az irányítást a lakásunk felett. A Sirius páraelszívók többsége már rendelkezik a Google Home és az Alexa alkalmazásokhoz való csatlakozási lehetőséggel.
A Google már jóval több mint egy évtizede megkerülhetetlen, ha online keresünk valamit. A cég most a nappalinkba költözik be a Google Home-mal, hogy ugyanolyan megkerülhetetlenné váljon a mindennapjainkban, mint az internetes kereséseknél. A Home egy apró eszköz a szoba közepén, ami hozzáférést nyújt a Google szolgáltatásaihoz. Mindezt hangutasításokra teszi, tehát bármikor elérhető, nem kell hozzá se számítógép, se telefon, se szabad kéz.
Maga az eszköz egy nagyjából húsz centiméter magas, tíz centiméter átmérőjű henger. Visszafogott, nem tolakodó a dizájnja, leginkább egy hangszóróra emlékeztet - mert valójában az is. Érintéssel is irányítható, de ki akarná összefogdosni, amikor szavakkal is lehet kérni tőle mindenfélét.

Jelenlegi ára: 564 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 16:45 .

0 megjegyzés: