Pán Péter (2003) DVD élőszereplős családi film - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

2020. június 30., kedd

Pán Péter (2003) DVD
élőszereplős családi film
állapot: használt, de jó állapotban, enyhe használati nyomokkal a lemezen 
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
Az Edward korabeli London egyik fagyos téli éjszakáján egy Wendy Darling nevű kislány kitalálja, hogy a legendás kalóz, Hook kapitány hátborzongató történeteivel szórakoztatja testvéreit. Az éjszakai mesemondásnak azonban Wendy apja hamarosan véget vet és úgy dönt másnap a szigorú Millicent nénihez küldi a kislányt, hogy az végre felnőtt ifjú hölgyet faragjon belole.
Darlingéknak persze fogalma sincs róla, hogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is nagy élvezettel hallgatta, aki most ezen az utolsó éjjelen megjelenik a gyerekek hálószobájában féltékeny kis tündére, Csingiling kíséretében, hogy az ablakon át, a holdsütötte londoni háztetők fölött magával repítse őket egy másik világba, a csodálatos Sohaországba, ahol a felnőttek szabályaitól mentes, kalandos élet vár Pán Péterre és társaira, az Elveszett Fiúkra.
Persze még itt sem fenékig tejfel az élet, mert a mindenre elszánt kalózokon, gonosz kis sellőkön és hatalmas krokodilokon kívül ott van Hook kapitány jobb karja, azaz hogy a karja helyén a legnemesebb rozsdamentes acélból készült, félelmetes kampó, mely csak arra vár, hogy lesújtson a gyerekekre.
Wendy története tehát a fantasztikus Sohaországról, a rettentő Hook kapitányról, Pán Péterről és a gyerekekről egy szemvillanás alatt valósággá válik, s a Darling-gyerekek hirtelen a maguk által kiötlött mesében találják magukat...
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 13:58 .

0 megjegyzés: