Nutribullet Family Pro szett 900 watt - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

2020. június 24., szerda

Nutribullet Family Pro szett 900 watt
A legdurvább rostokat is pépesre turmixolja, így a zöldségekben és gyümölcsökben lévő tápanyagok egészét tudod hasznosítani. Turmixokhoz, bébiételekhez, krémlevesekhez, mártásokhoz, desszertekhez, jégkrémekhez is kiváló. Megkönnyíti a változatos táplálkozást.
Miért hatékonyabb a Nutribullet mint egy hagyományos turmixgép?
A Nutribullet tervezői olyan eszközt akartak készíteni, mely más, mint a hagyományos konyhai turmixgépek, és az egészséges életmód alapvető hozzávalóit, a vitaminokban gazdag gyümölcsök egészét, a legkülönfélébb magokat is fel tudja dolgozni. A végeredmény: tökéletes aprítás és darálás. A szupererős motor működtette acélpengék a hagyományostól eltérően, függőlegesen mozgatják az alapanyagokat, így az üveg teljes tartalma találkozik a késekkel, és lehetővé válik a homogén állag elérése.
Erős 900 wattos motor:  a legkeményebb növényi rostokat és magvakat is pépesíti, melyek így könnyebben emészthetők, jobban felszívódnak a bennük található vitaminok, ásványi anyagok.
Centrifuga-pengék:  a törhetetlen, speciális kialakítású kések függőleges irányban is megforgatják a turmixpohár tartalmát, így az alapanyagok 100%-a találkozik a pengékkel. Ennek köszönhetően a turmix krémes, lágy, egységes textúrájú, nem ülepednek le a pohár aljára a tápanyagban gazdag rostok.
Különálló pengék és pohár:  a pengék nem a turmixpohárban találhatók, hanem egy külön egységet alkotnak, melynek köszönhetően a Nutribullet egyszerűen és tökéletesen tisztán tartható, ráadásul a pengék sérülése esetén elég azokat cserélni.
Miért egészségesebb a Nutribullet turmix mint egy hagyományos?
Feldolgozza a gyümölcsök héját, magházát, zöldségek szárát:  a gyümölcsök sok részét nem fogyasztjuk, mert nehezen feldolgozható és kevésbé ízletes, pedig a gyümölcshéj (a narancs hártyái, a magház, a sárgarépa szára) rengeteg vitamint, antioxidánst, koleszterincsökkentő flavonokat, kálciumot, vasat, A- és K-vitaminokat tartalmaz.
Pépesíti a magvakat:  a dió, lenmag, kesudió, mogyoró, mandula és az olajos magvak 40-60 %-ban energiát adó telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, valamint kiemelkedő növényi fehérjeforrások. Így a vegetáriánusok számára, illetve kiemelkedő fehérjeigény esetén (pl. aktív sport) kifejezetten ajánlott a fogyasztásuk. Magas a magnézium-, kálium-, kálcium-, mangán-, cink-, vastartalmuk, így a vérnyomás szabályozásában is segíthetnek.
1 pohár Nutribullet vitaminbomba a fitt és hosszú élethez
1/8 csésze
lenmag a VITAMINBOMBÁBA
=
60
csésze brokkoli
=
100
szelet teljeskiőrlésű kenyér
 
Miért válaszd a Nutribulletet?
BPA-mentes, egészségre ártalmatlan anyagokból készült - a korábbi műanyagokkal ellentétben
Szabadalommal védett centrifuga-pengéi a pohár teljes tartalmát felaprítják
Könnyen tisztítható, nem kell beáztatni vagy az apró alkatrészekkel bajlódni
Könnyen tisztítható, lerövidíti a konyhában töltött időt és kis helyen is elfér
Erőteljes, 900 W teljesítményű motor: 20 000 fordulat/perc
Használd ki te is a gyümölcsök jótékony hatásait!
Ezzel a remek géppel erőfeszítés nélkül, gyorsan készítheted el a szervezet számára fontos vitaminokat tartalmazó italokat. A Nutribullettel:
hozzájuthatsz a görögdinnye magjaiban rejlő cink- és magnéziumforrásokhoz,
kinyerheti a kökénymagokban található Omega 3 zsírsavakat és antioxidánsokat,
megtapasztalhatod a brokkoli és káposzta rákellenes összetevőinek jótékony hatásait,
egyszerűen és hatékonyan gondoskodhat saját és szerettei egészségéről.
A Nutribullet sokoldalúan felhasználható az egész családnak
Diétás levesek az érzékeny gyomornak
Tökéletesen homogén és egészséges bébiétel a piciknek
Tápanyagokban gazdag turmix az alakformáláshoz
Frissítő smoothie a hétköznapokban
Immunerősítés: vitaminbomba a legyengült szervezetnek


Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 01:40 .

0 megjegyzés: