Garrett AT Pro fémkereső, 180 cm, 99630 - Jelenlegi ára: 397 330 Ft

2020. június 24., szerda

 Fémkereső, AT Pro International
Vízálló 3 m-ig
Erős vasszűrő 40 beállítható ponttal
Pontszerű helymeghatározás - Pinpointing és DD-PROformance? kereső szonda
Az All-Terrain (minden talajra alkalmas) Detektor a legújabb Garett technológiával ideális fémkereső pénzérmék, régiségek, kincsesládák, ékszerek és arany rögök keresésére. Válassza vagy az általános vagy a profi keresésmódot, javított jelzési tulajdonságokkal.
Jellemzők:
Pro Mode Audio?: A Proportional Audio und Tone Roll Audio? -val ugyanúgy felismeri a fém jellemzőit és a tárgy mélységét mint egy All-Metall módban ? High-Res Iron Discrimination?: Az IRON-DISC gombokkal azonnal beállíthatja a vas szűrő 40 fokozatát a jó tárgyak jobb elválasztására a rossztól (fémhulladéktól) ? Digitális tárgyfelismerés számokkal: A 0-tól 99-ig terjedő irányérték számokkal még pontosabb fém megkülönböztetéshez jutunk. ? Iron Audio?: A vas jelzés a használónak még pontosabb vas szűrésre ad módot, még ha az alacsonyabb jeltartomány módosul is. ? Igen gyors fém felismerés: A jó tárgyak jól felismerhetők az ócskavassal szennyezett talajokban. ? Sokoldalúan alkalmazható, vízhatlan az elektronika szekrénye ezért esőben és víz alatt (max. 3 m-ig) is kereshet. Bármilyen időben és bárhol folytathatja a hobbiját. ? 15 kHz üzemi frekvencia: kis tárgyak, pl. arany rögök, ékszerek számára kifejlesztve. ? Ground Balance: A jobb keresési eredmény érdekében automatikus és manuális talaj beállítás ? Graphic Target Analyzer? (GTA): Grafikus tárgy analizáló kurzorral ? Az észlelési mélység állandóan leolvasható: meghatározható észlelési mélység 5 és 25 cm között ? 6 kereső program és elektronikus Pinpointing (All-Metall). Válasszon a Custom (általános), Zero (minden) vagy a Coins (pénzérmék) között az általános- vagy a profi üzemmódban.
Műszaki adatok:
Elemek: 4 db ceruzaelem (nem szállítjuk vele) ? Keresési mélység (max. ): 180 cm ? Szonda ?: 22 x 28 cm ? Súly: 1. 4 kg ? További műszaki adatok: Irányérték diagram oszlopok, 20 szegmens ? Vas megkülönböztetés 40 szegmens (0-tól 39-ig) ? 6 keresőprogram (3 általános, 3 Pro Modus) ? Érzékenység/mélység 8 fokozat ? Üzemelési frekvencia: 15 kHz ? Megkülönböztető hangok 3 fokozat (mély-alacsony-magas) ? Hossz (állítható) 106 cm - 129 cm
Szállítás tartalma:
Detektor ? 22 x 28 cm-es PROformance? DD keresőszonda ? Párnázott Garrett fejhallgató mindkét fülkagylón hangerő-szabályozással ? Használati útmutató.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #155628


Jelenlegi ára: 397 330 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 05:04 .

0 megjegyzés: