Mölnlycke Mepilex Ag 12,5 x 12,5 cm - 5 DARAB - Jelenlegi ára: 500 Ft

2020. május 23., szombat

Mölnlycke Mepilex Ag 12, 5 x 12, 5 cm 5db/csomag. Lejárati ideje: 11/2012.
Az ár a 5 db-ra vonatkozik egyben!
Antimikrobiális habkötszer akut és krónikus sebekhez, amelyek a fertőzés jeleit mutatják.
A Mepilex Ag közepesen váladékozó krónikus vagy akut sebekhez, mint például vénás lábszárfekélyhez vagy égési sérülésekhez a fertőzés jelei esetén alkalmazandó habkötszer. A fertőzött sebek fájdalmasak, amelyek a lehető legjobb kezelést igénylik. Annak érdekében, hogy a kötszercsere során fellépő fájdalom a beteg számára minimumra csökkenjen, a Mepilex® Ag kötszer a Safetac technológiát alkalmazza1. A betegek gyógyulásának további fokozására a Mepilex Ag antimikrobiális aktivitást biztosít az ezüstalapú technológia révén. A Mepilex Ag termékről klinikailag bebizonyosodott5, hogy gyorsabban, kevesebb fájdalom és költség mellett gyógyítja az égési sérüléseket, mint az ezüst-szulfadiazin.
Minimumra csökkenti a fájdalmat és traumát a kötszercsere során
Gyors és tartós antimikrobiális aktivitás 3
Gyengéd tapadás, alakítható és puha
Nem csúszik a kötésrögzítés alá és méretre vágható*
Mikor használjuk a Mepilex Ag terméket?
A Mepilex Ag az olyan kismértékben-mérsékelt szinten váladékozó sebek kezelésére használatos, amelyek fertőzés jeleit mutatják. A Mepilex Ag kompressziós kötés alatt is alkalmazható.
A Mepilex Ag egy kiválóan alakítható kötszer, amely magába szívja a sebváladékot, és nedvesen tartja a sebet. A Safetac réteg lezárja a seb széleit, megakadályozza a váladék átszivárgását a környező bőrre, ezáltal minimálisra csökkeni a maceráció kockázatát. A Safetac réteg gondoskodik arról, hogy a kötszer cserélhető legyen a seb vagy a környező bőr károsodása nélkül, hogy a beteg ne legyen további fájdalomnak kitéve.
A Mepilex Ag 30 percen belül inaktiválja a sebbel összefüggő patogéneket, s tartóst hatást mutat akár 7 napig is. A mikroorganizmusok számának csökkentése révén a Mepilex Ag a kellemetlen szagot is csökkentheti.  


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-23 13:45 .

0 megjegyzés: