EREDETI SAMSONITE ÖLTÖNYTÁSKA,UTAZÓTÁSKA ELADÓ! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

2020. március 30., hétfő

Kiváló állapotú, két alkalommal használt, eredeti SAMSONITE PROFILE öltönytáska, utazótáska eladó!
Egy utazáshoz vettük 2 évvel ezelőtt 28, 990. - Ft-ért, hirtelen kellett, de már van másik , nagyobb ilyen táskánk és ez így feleslegessé vált számunkra! Természetesen nem a haszonszerzés a célom az eladással, de ez az árából is látszik, csak szeretném, ha valakinek hasznos lehetne még utazásaihoz , esetleg drágább ruhák tárolására!
Méretei: 65x50x25 ( természetesen a szélesség változhat a beletárolt ruhák mennyiségétől)
Jól pakolható , belül akasztós és rögzíthető egységekkel, masszív varrásokkal és kiváló anyagokból készült, látszik rajta a SAMSONITE márkára jellemző jól átgondolt tervezés és minőségi kivitelezés!
-mélybordó színű, erős poliészter szalagokkal
-kívül 5 kicsi és 2 nagy cipzáras zseb ( tablet, laptop tárolására is alkalmas)
-belül 5 hálós zseb és patentos rögzítés
-2 lakat
-stabil poliészter fogantyú
Hibáiról őszintén:
-jelenleg a két lakat kulcsa nem áll rendelkezésre (úton van külföldről, ugyanis ott felejtettük) remélhetőleg az eladás pillanatában rendelkezésre fog állni!  
Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás, licitálás előtt kérdezzen , a későbbi problémák elkerülése miatt! 3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-12 23:22 .

0 megjegyzés: