Fogyasztó alakformáló méregtelenítő infrás hullámmasszázs presszoterápiás nyomásterápiás gép - Jelenlegi ára: 335 000 Ft

2020. február 27., csütörtök

Professzionális infrás hullámmasszázs készülék infrasugaras presszoterápiás gép nyomásterápiás készülék - presszoterápia nyomásterápia nyirokmasszázs
Többféle hullámmasszázs programmal, állítható erősséggel masszírozza végig a teljes testet - infrasugaras méregtelenítő funkcióval kiegészítve.
A 2in1 infrás hullámmasszázs készülék a nyomásterápiás nyirokmasszázs és az infrasugaras melegítés egyedülálló kombinációjával kiemelkedően hatékony a bőrfeszesítésben, regenerálásban, segíti a makacs zsírlerakódások lebontását, illetve a felgyülemlett méreganyagok kiürülését.
A gép tökéletes választás:
- masszázs szalonok számára a kézi nyirokmasszázs kiváltására
- alakformáló szalonok számára a gépi alakformálás után elvezető kezelésnek
- egészségügyi centrumok és klinikák számára nyiroködéma, visszér problémák megelőzésére és kezelésére, műtétek utáni rehabilitációra és nyirokkeringés visszaállításra
- vagy bármilyen egészséggel és szépséggel foglalkozó központ számára regeneráló és méregtelenítő kezelésnek
A nyirokmasszázs során úgynevezett légkamrákat húzunk a teljes lábra, a has-derék területére és a karokra. A kezelés során a hullámmasszázs gép levegőt fúj ezekbe a légkamrákba, lentről felfelé, ritmikus nyomást kifejtve a szövetekre. Nyomáshullámok keletkeznek, melyek a talptól kiindulva a bokán, majd az alsó lábszáron át a lágyéki nyirokcsomókba pumpálják a nyirokfolyadékot. Ezek a masszázsnyomások váltakozó intenzitással, meghatározott időközönként követik egymást, így biztosítva a nyirokáramlás felgyorsulását és elvezetését.
A gépi hullámmasszázs elősegíti a test nyirokáramlását, ezáltal serkenti az immunrendszer működését és segíti a káros anyagok eltávolítását a szövetekből. Segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a különböző kezelések által felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. A test körfogata csökken, az ödémák, visszerek visszahúzódnak, a bőr simábbá, feszesebbé válik.  
Az infra terápia jótékony hatásai:
Serkenti a vérkeringést, kiüríti a lerakódott méreganyagokat, csökkenti a narancsbőr tüneteit, fogyasztó hatású. Aktivizálja az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat, tisztítja a bőr pórusait és regenerálja a sejteket. Sportolás előtt bemelegíti az izmokat, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulási folyamatát. A teljes relaxáció által oldja a stresszt, megszünteti a fáradékonyságot, javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
A gép könnyen kezelhető, mozgatható, szállítható.

Jelenlegi ára: 335 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-19 09:47 .

0 megjegyzés: