Inteligens okos csengő és videó kaputelefon - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

2018. június 23., szombat

Eques Veiu copper EZÜST színű, intelligens csengő és videó kaputelefon kedvező áron eladó
Minden esetben szeretnéd tudni, ki kopogtat éppen a bejárati ajtón? Az Eques Veiu a videó kaputelefon modern koncepcióját kínálja, amely számos praktikus funkcióval rendelkezik, úgymint a mobil alkalmazáshoz történő csatlakoztatás vagy a kétirányú kommunikáció lehetősége.  Minden okos háztartásban biztos helye lesz. Nemcsak a lakás kényelmét, hanem a biztonságát is növeli.
Ajtókémlelő kijelzővel
Soha többet nem kell a kőkorszaki ajtókémlelőn keresztül kukucskálni. Az Eques Veiu csengő egy 5"-os érintőképernyővel rendelkezik, amelyen tökéletesen látod, ki áll az ajtó előtt. Az alkalmazott technológia garantálja, hogy te lásd a másikat, téged viszont senki ne lásson.
Az Eques Veiu WiFi-hez csatlakoztatható 
Miközben a versenytársak már az összes lapjukat kijátszották, az Eques Veiu videó kaputelefon még csak most kezd belejönni.  Miután csatlakoztattad az otthoni WiFi hálózathoz, számos lehetőség érhető el. Talán a legérdekesebb a kétirányú kommunikáció mobil alkalmazáson keresztül. A munkahelyeden vagy és a postás csenget a lakásodnál? Semmi gond, mert egy értesítés figyelmeztet a helyzetre, és az élő kép mellett, még beszélgethetsz is távolról a postással. Ez egyszerűen szenzációs!
Okostelefon-alkalmazások
A siker alapja a minőségi alkalmazás. Az Eques Veiu videó kaputelefon párosítható egy mobil alkalmazással,  amely iOS és Android eszközökön is elérhető.
Minőségi kép és mozgásérzékelő
A lencse, amely közvetlenül a csengőn helyezkedik el, 180° -os látószöget biztosít. Emellett mozgásérzékelővel és éjjellátó funkcióval is rendelkezik. Az éjszakai tolvaj könnyen lelepleződik, mielőtt még próbára tenné az ajtó erejét.
Az Eques Veiu copper videó kaputelefon legfontosabb jellemzői
Intelligens videó kaputelefon és csengő egyszerre
Az ajtó előtti rész egy 5"-os érintőképernyőn vagy mobilalkalmazáson keresztül is ellenőrizhető
Kétirányú kommunikáció és mozgásérzékelő
Az okostelefon értesítéseknek nincs havidíja
A kijelzős beltéri egység egy töltéssel akár 2 hónapig kitart
2 GB belső memória és akár 32 GB-os Micro SD kártya behelyezésének lehetősége
Bővebb információk:  
https: //equeshome. com/products/veiu? variant=49441129359
https: //www. youtube. com/watch? v=LlHDSGmivMs


Jelenlegi ára: 78 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 16:17 .

0 megjegyzés: