ECOSOFT 5-STAGE fordított ozmózis rendszerű víztisztító készülék - vízszűrő - 2 év GARANCIA - Jelenlegi ára: 49 900 Ft

2018. május 30., szerda

ECOSOFT fordított ozmózisos víztisztító készülék 5 fázisú szűrési rendszerrel.
Prémium anyagfelhasználásának köszönhetően sok éven keresztül, biztonsággal ellátja tiszta ivóvízzel a Kedves Családját. A készülék technológiájából adódóan kiemelkedő szintű vízlágyításra képes.
Esztétikus csaptelepje a konyhánk fénypontja lehet!
Többé nem szükséges palackozott vizet vásárolnia! Ezáltal nem csak a pénztárcájának vastagságát védi, hanem a környezetét is! Nem beszélve a PET palackból esetlegesen kioldódó kémiai anyagokról...
Az Ecosoft otthoni vízszűrő berendezés használatával megkímélheti magát a súlyos vizes palackok cipelésétől és felesleges tárolásától.  
Időt spórolhat, hiszen nem kell gondoskodnia az állandó vízellátásról, hiszen bármikor annyi tisztított vizet engedhet a konyhájában, amennyit csak szeretne! A hétvégi nagybevásárlás előtt, csak ez elfogyott víz miatt nem szükséges boltot járnia.  
Bizonyára Ön is tudja, hogy a minőségi, tisztított és lágyított vízben készített ételek - italok sokkal ízletesebbek, mintha klóros csapvízben készültek volna. Ezt a chéfek és baristák is nagyon jól tudják, ezért található a híres éttermek konyháján víztisztító berendezés. A minőségi kávégép gyártók, pedig ezért integrálnak víztisztító-lágyító rendszert a berendezéseikbe.  
Kókuszdióhéj alapú, magas minőségű aktivált szénszűrők megkötik a klórt és a vegyszer maradványokat. Az 1 és 5 mikronos PP előszűrői felfogják a lebegő mechanikai üledékeket, mint pl.: rozsda, homok, iszap.
A 0. 0001 mikron résméretű RO membrán a rendszerben fellépő ozmotikus nyomás hatására, biztonsággal szétválasztja a csapvízben található összes szennyező anyagot (nehézfém, kémiai vegyület, vírus, baktérium) az eredendően tiszta víztől.
A tökéletes összhangban működő szűrőegységei segítségével a lehető legtisztább és legfinomabb ivóvizet készíti.
*
Standart, szabvány kialakítása végett csere szűrőbetét és alkatrész ellátottsága kiemelkedően magas, ezen kívül könnyen bővíthető, akár utólag is!
Plusz megvásárolható kiegészítők:  Lúgosító egység - Visszasózó egység - UV lámpa - AquaStop 
*
A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz,  ami a berendezés általános beszereléséhez és üzembe helyezéséhez szükséges lehet.  A magyar nyelvű használati útmutató lépésről-lépésre bemutatja a beépítés és üzembe helyezés folyamatát.
A készletben 1/2"-os bekötő idom található.  Amennyiben a felszerelés helyén (vízbekötésnél) nem 1/2"-os a csatlakozási pont, hanem 3/8" vagy 3/4", rendeléskor jelezze felénk és a megfelelő bekötő idomra kicseréljük.  
*
Quick Push-In gyorcsatlakozóknak köszönhetően a karbantartása egyszerűbb és gyorsabb lett!  
A 4 db szűrőbetét cseréjét 6-12 havonta: - Ecosoft 4-GAC szűrő készlet
Az 50 GPD-s membrán cseréjét, pedig 24-36 havonta javasoljuk: - 50 GPD-s RO membrán
Tulajdonságok:
Gyártó:  
Ecosoft Water Systems GmbH
Szűrési fokozatok száma:
5 (4 db filter + 1 db membrán)
Csaptelep:
van (kerámiabetétes, króm, classic)
Magyar kezelési útmutató:
van
Minősítések:
FDA, CE,  NSF Certified Components
Megengedett víznyomás:
3-6 bar
Megengedett hőmérséklet:
2-45° C
Súly - Méret:
10 kg - 35 x 45 x 15 cm
Víztartály:
12 liter, plastic NSF és CE minősítés, 35 x 26 cm
Doboz tartalma:
berendezés, víztartály, szűrőbetétek, ro membrán, csatlakozók, csaptelep, kézikönyv, szerelési kellékek, szűrőház kulcs
Garancia:
2 év


Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:15 .

0 megjegyzés: