Byas Face Lifter 3 (legújabb) új bontatlan, arckezelő készülék - Jelenlegi ára: 140 000 Ft

2018. január 27., szombat

Eladó egy teljesen új, sosem használt, még garanciális! Byas Face Lifter 3(legújabb típus) arckezelő készülék, kedvező áron, eredeti ár 250. 000 Ft, , postát állom.
Csomag tartalma:
- Byas Face Lifter 3 készülék
- Intense forming gél
- Nappali krém 
- Esti krém
- Bionic Detox serum
- Bionic Hyaluron serum(premium)
- Galvanci lift krém 
Készülékről, technológiáról bővebben:
Minden, ami egy professzionális arcápoláshoz szükséges, hogy megőrizzük annak fiatalságát, üdeségét, szépségét. Ehhez most már ki sem kell mozdulnunk otthonunkból, mert ennek a modern készüléknek a segítségével mindez elérhető már a saját otthonodban is. Bármikor előveheted használhatod, választhatsz a kívánt programok, kezelési módok közül.
Byas Face Lifter egyedülálló Multi Pro Synchron Technology-ja olyan technológiákat kombinál egy innovatív kézi gépben, melyeket már évek óta sikeresen alkalmaznak világszerte a speciális klinikákon és szakintézetekben a professzionális bőrfiatalítás terén. *
Milyen kezelési módok lehetségesek a gép használatával?
Iontoforézis
A Byas Face Lifter az iontoforézis hatáselvét alkalmazza annak érdekében, hogy a Byas speciális szérumainak ionizált hatóanyagait, mint pl. a rendkívül hatásos hyaluron aminosav összetételt, akár a mélyebb bőrrétegekbe is el tudja juttatni.
EMS
A Byas Face Lifter további elektromos izomstimulációs programokkal rendelkezik.
A Byas Face Lifter Low Frequency Electric Muscle Stimulation Technology-ja (LF-EMS) rendkívül hatékony módon erősíti és formálja az arcizmokat. Az LF-EMS bőrbarát, még a legérzékenyebb bőrtípusok kezelésére is alkalmas. Az alacsony frekvenciájú impulzus aktiválás speciálisan az emberi arcbőr kis és érzékeny izomstruktúráira van hangolva.
Rádiófrekvencia
Harmadik alaptechnológiaként a Byas Face Lifter a rádiófrekvenciát alkalmazza. A rádiófrekvenciás hullámok dermális kötőszövetben kifejtett termikus hatása által a kollagén rostok összehúzódnak. Ezáltal a felettük lévő bőr feszesedik.
Mikrovibráció
A Face Lifter az iontoforézist és az EMS-programokat mikrovibrációs eljárással kombinálja. A mikrovibráció gondoskodik a bőr sejtkötegeinek mélymasszázsáról. Ezen kívül a szövetrétegek szerkezeti összetartása összességében javul.
TOP-Features
A Face Lifter tökéletesen alkalmazkodik bőre igényeihez.
A Face Lifter 3 iontoforézist alkalmazó programmal, 2 EMS programmal és 2 rádiófrekvenciás programmal rendelkezik. Az iontoforézis és az EMS programok a mikrovibrációs folyamatokkal párhuzamosan dolgoznak.
Az összesen 21 program a professzionális, rendszerként végzett kezelés maximumát kínálja bőrének.
Duális kezelőelektródok
Rozsdamentes acélból készült, kiváló minőségű párhuzamosan kapcsolt elektródák, az innovatív Multi Pro Synchron Technology közvetítésére.
Multi-Pro-Synchron-Technology:
A Byas Face Lifter egyedülálló Multi Pro Synchron Technology-ja olyan technológiákat kombinál egy innovatív kézi gépben:
+ Iontoforézis
+ EMS
+ Rádiófrekvencia
+ Mikrovibráció
Mire használhatjuk az egyes programokat?
Az iontoforézist alkalmazó programok kiválasztása:
A bőr mélyebb rétegeinek tisztítása és táplálása
EMS programok kiválasztása:
Az arc izmainak erősítése
RF program kiválasztása:
Profi technológia, 500 kHz-től 1 MHz-ig terjedő frekvenciával.
A programok időtartamának kijelzése:
A beépített időérzékelő minden programot automatikusan befejez.
Automatikus hőmérséklet- és hatékonysági ellenőrzés:
Maximálisan biztonságos kezelés a hőmérséklet folyamatos mérése által, amelyre az RF programok alatt a duális kezelőelektródok által kerül sor.

Jelenlegi ára: 140 000 Ft
Az aukció vége: 2018-02-16 23:32 .

0 megjegyzés: